CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PROVES COMBINADES

0
109

El proper cap de setmana, 5 i 6 de maig, la Federació Catalana d’Atletisme organitza el Campionat de Catalunya de Proves Combinades en les categories Absolut, Promesa, Júnior i Juvenil, així com el Campionat de Catalunya de Proves Combinades per a les categories de promoció Aleví, Infantil i Cadet. Les competicions es desenvoluparan en jornades de matí i tarda a l’Estadi Joan Serrahima de Barcelona a partir de les 10.00 hores en les jornades matinals i a les 15.00 h les de la tarda.| Prop d’un centenar d’atletes catalans participaran en aquests autonòmics. Els campions absoluts de l’edició anterior són Tamara del Rio (AAC) i Agustí Félix (FCB).

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada