CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARATÓ

0
100

Marató d’Empúries
Sergio Enríquez i Antonia Hermoso, Campions
El passat diumenge 29 d’abril es va celebrar l’edició número trenta-sis del Campionat de Catalunya Absolut de Marató, en el marc de la desena edició de la Marató d’Empúries. Sergio Enríquez (Pratenc AA) i Antonia Hermoso (Independent) s’han proclamat campions autonòmics absoluts.| Sergio Enríquez ha estat el vencedor de la cursa amb un temps de 2h23’45?, la medalla de plata ha estat per a David Guiamet (CAJ’AS) i la de bronze per Pedro Ortega (CA Tarragona). A la categoria femenina, Antonia Hermoso ha marcat un temps de 3h17’20 i l’han acompanyat al pòdium Anna Rosa (GF Blanes) i Carme Ballesteros (CE CS).

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada