CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARATÓ

0
54

Marató d’Empúries
Sergio Enríquez i Antonia Hermoso, Campions
El passat diumenge 29 d’abril es va celebrar l’edició número trenta-sis del Campionat de Catalunya Absolut de Marató, en el marc de la desena edició de la Marató d’Empúries. Sergio Enríquez (Pratenc AA) i Antonia Hermoso (Independent) s’han proclamat campions autonòmics absoluts.| Sergio Enríquez ha estat el vencedor de la cursa amb un temps de 2h23’45?, la medalla de plata ha estat per a David Guiamet (CAJ’AS) i la de bronze per Pedro Ortega (CA Tarragona). A la categoria femenina, Antonia Hermoso ha marcat un temps de 3h17’20 i l’han acompanyat al pòdium Anna Rosa (GF Blanes) i Carme Ballesteros (CE CS).

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari