Manel Vicente dimiteix com a President del Club, després de 10 anys al capdavant

0
34

EL VICEPRESIDENT 1r, DAVID RODRIGO, PASSA A SER EL NOU PRESIDENT
Després de 10 anys al capdavant del Club d’Atletisme Calella, MANEL VICENTE, ha presentat a la Junta Directiva de l’entitat la seva dimissió irrevocable per motius personals, professionals i de salut. No obstant, la seva intenció és seguir col·laborant activament amb l’entitat, però des d’una segona línia.| D’aquesta manera, el Vicepresident 1r, DAVID RODRIGO i MARTÍ, de conformitat amb el que estableixen els Estatuts del Club, passa a assumir la presidència del Club d’Atletisme Calella fins a final del present mandat que acaba el 2016.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari