Per Sant Jordi… LES PETJADES DELS HEROIS

0
101

D’Arcadi Alibés, periodista esportiu TVC
A “Les petjades dels herois”, Arcadi Alibés relata històries apassionants que han marcat totes les maratons olímpiques: les dels grans Emil Zátopek, Dorando Pietri, Félix Carvajal i tants altres. També ens explica la seva pròpia experiència en cadascuna d’aquestes maratons, perquè, seguint les petjades dels herois, el periodista és a un pas de convertir-se en el primer corredor del món que completa les maratons de les vint-i-dues seus olímpiques. Glòria, drama i tragèdia en un llibre imprescindible que encomana la passió de l’autor per la prova mítica.|

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada