VIII Cursa de Cantonigrò​s

0
47

Estimats amics i amigues, Només per a que us ho apunteu a l’agenda: Us anuncio que la Cursa de Cantonigròs -VIII Memorial Ramon Oliu- d’enguany, la celebrarem el proper diumenge 3 de juny. Com cada any, serà gratuita i començarà a les 10 del matí, després de les dues infantils que ho faran a les 9.15. Si creieu que vindreu, comuniqueu-nos-ho tan aviat com pugueu (per qüestions logístiqen aquest mateix correu. Vull inscriure’m a la VIII Cursa de Cantonigròs | Nom: Cognoms: Edat: Sexe: Població:……………………………………………………………………………………. Així mateix, vull inscriure al/s nen/s Nom: Cognoms: Edat: Sexe: ……………………………………………………

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.