JOAN VILLUENDAS, PRESIDENT DE LA FCA

0
96

Constitució de la Junta Directiva
Aquest dimarts 27 de març, a la seu de la FCA, s’ha realitzat l’acte de Constitució de la Junta Directiva de la Federació Catalana d’Atletisme, sorgida del procés electoral iniciat el passat 28 de febrer i culminat amb la proclamació del President i Junta Directiva. Joan Villuendas i Bornau, nascut fa 59 anys a Castellbell i el Vilar (Bages), és el nou President de la Federació Catalana d’Atletisme. Vinculat sempre com a dirigent esportiu, ha estat fins ara el President del Club Atlètic Granollers. Organitzador de la Mitja Marató de Granollers i el Cros Internacional de Granollers, entre d’altres esdeveniments atlètics d’importància, ja va formar part de la Junta Directiva de la FCA com a tresorer durant la presidència de Guillem Ros. Fins ara, formava part de la Junta Directiva sortint com a vocal i membre de la Comissió Executiva. També va ser membre de la Comissió de Clubs de la Real Federación Española de Atletismo.| Amb aquest acte de Constitució i la realització de la primera Junta Directiva, s’inicia una nova etapa de l’atletisme català, liderada pel nou President, Joan Villuendas, que serà el trenta-nou des de que l’any 1.915 es va fundar la Federació Catalana d’Atletisme.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari