Lliurats els premis als atletes locals i les donacions solidàries de la Mitja Montornès.

0
83

L’Hotel Augusta Vallès acull l’acte de reconeixement als atletes locals per segon any consecutiu.
· Es formalitzen les donacions solidàries de Henkel a la Creu Roja i de la Mini Marató a l’Hospital de Granollers .
Aquest dimecres a la tarda ha tingut lloc, a l’Hotel Augusta Vallès, el lliurament dels premis als atletes locals de la 19ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca i de la VII Cursa dels 5km. De Montornès. Els atletes premiats per haver estat els primers classificats de cadascuna de les quatre poblacions que organitzen la Mitja, en categoria masculina i femenina, han estat: Víctor Morente i Rus Maria Hernández (Montornès), Raul Carmona i Montse Martínez (Montmeló), José A.Carballido i Mari Paz Fernández (Vilanova) i Lluís Baella i Mercé Pérez (La Roca). Els primers atletes locals en arribar a la Cursa dels 5km., I que també han recollit el seu trofeu, han estat Loida Reyes i Antonio Gómez, tots dos del C.Atletisme Montornès. El premi del pernill amb el que s’obsequia als primers atletes locals que passen per la meta situada a La Roca del Vallès ha estat per Rus Mª.Hernández i Ivan Zarco, tots dos també de Montornès.| Al mateix acte s’ha formalitzat les donacions solidàries d’aquest 2012. El president del Club Atletisme Montornès ha lliurat el xec amb la recaudació de la Mini Solidària del dissabte dia 10 de març a la secció de pediatria de l’Hospital Asil de Granollers, xec que ha recollit el director general de l’Hospital, Rafael Lledó. Aquesta donació anirà destinada a l’adquisició de material per fer més còmoda l’estada dels acompanyants dels menors ingressats a la planta de pediatria de l’Hospital de Granollers. El cap de la factoria de Henkel a Montornès, Jordi Juncà, ha lliurat la donació de mig euro per inscrit de la mitja i els 5km d’enguany al president de l’Assemblea Comarcal de Creu Roja de Granollers, Xavier Guàrdia, i que anirà destinada a projectes sociosanitaris que aquesta entitat està portant a terme a la comarca. Es tanca així la vessant més esportiva i solidària de la Mitja 2012, que encara te obert el concurs fotogràfic i programada la xerrada de salut i activitat física. Més informació: www.mitjamontornes.com

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada