TOT A PUNT PER LA 2ª CURSA DEL RODAL A SABADELL

0
52

Tot a punt a Sabadell per que aquest proper diumenge es celebri la segona edició de la cursa del rodal i tercera etapa de les Sabadell Run Series 2012 , una cursa a on el seu recorregut és dels que no deixa indiferent a ningú ja que a lo llarg dels seus prop de 16 quilòmetres els atletes circulen per el parc fluvial del riu Ripoll així com els espectaculars 5 quilòmetres endinsant-se en el bosc de Togores.El centre neuràlgic de la competició , sortida i arribada quedarà fixada en les pistes municipals d’atletisme Josep Molins , el tret de sortida és donarà puntualment a les 10.30 del matí. | El ritme de les inscripcions es molt alt , però encara es podem formalitzar les inscripcions a traves de www.sabadellrunseries.com , web a on podeu tenir tota la informació detallada necessària pels atletes inscrits.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari