LA XII QUART I MITJA MARATÓ CIUTAT DE TÀRREGA OBRE EL PERÍODE DE INSCRIPCIONS I ESPERA ARRIBAR ALS 1.100 CORREDORS

0
28

La XII Quart i Mitja Marató de Tàrrega (5è Memorial Eduard García Piqué), que tindrà lloc el diumenge 6 de maig, es vol consolidar en el podi de les curses lleidatanes de fons amb més participació i espera arribar enguany a la xifra rècord de 1.100 corredors. Organitzada pel Club d’Atletisme 100×100 Fondistes de Tàrrega, la XII Quart i Mitja Marató ja formalitza les inscripcions a través dels webs www.atletisme.cat i www.fondistestarrega.com.| Aquesta és de les poques proves atlètiques de la demarcació de Lleida que formen part del calendari oficial de les curses de ruta de la Federació Catalana d’Atletisme i de la lliga Championchip de Catalunya. Ambdós calendaris atlètics agrupen esdeveniments esportius d’alt nivell. La cursa també forma part de la LligaPonent, amb gairebé una trentena de proves atlètiques a la província de Lleida. La cursa s’iniciarà a les 9:30 del matí a la zona esportiva del Reguer. Més endavant es donaran detalls de la convocatòria.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari