La gesta de Santi Ribot

0
79

DUATLÓ DE MUNTANYA
El triatleta de l’Ametlla completa totes les curses de les 10 temporades del Circuit Català
EL 9 NOU El triatleta Santi Ribot, de l’Ametlla, va creuar l’arribada de la Duatló de Muntanya d’Òdena, aquest cap de setmana, amb un somriure especial. El veterà esportista vallesà acabava de completar totes les curses de les 10 edicions disputades fins ara del Circuit Català de Duatló de Muntanya.| Des de 2002, han estat 87 proves (entre el Circuit Català i la Lliga de Clubs), a les quals Ribot ha d’afegir la participació a tres campionats estatals i un mundial, a Argentina, en què va fer tercer de la categoria veterans. El membre del Club Triatló Granollers ha estat també un fix dels primers llocs del rànquing absolut del circuit: segon el 2008 i tercer el 2004, el 2009 i el 2012. Santi Ribot també ha participat en diverses edicions de la Titan Desert (cursa en BTT pel Sàhara marroquí); el 2010 va guanyar en categoria duo mixt, fent parella amb la granollerina Núria Lauco.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada