OBERTES LES INSCRIPCIONS DE LA MITJA DE TOSSA DE MAR

0
85

Torna El Run Festival de la Costa Brava amb la 4ª edició de la Mitja Marató i 10 km de Tossa de Mar el pròxim diumenge 13 de maig de 2012. L’edició d’aquest any torna amb novetats per tal de satisfer totes les necessitats dels corredors i de la seva família, i és per aquest motiu que l’organització de la prova, liderada per l’Ajuntament de Tossa de Mar i l’empresa Wefeel Sport, posarà a disposició dels participants una sèrie de serveis i activitats perquè els assistents puguin gaudir d’un cap de setmana de platja i esport. La prova comptarà amb un servei de Guarderia infantil, servei de llebres tant en la mitja marató com la cursa de 10 km a càrrec de corredors.cat, servei de fisioteràpia, piscina a la zona esportiva i una pasta party per tots els corredors al finalitzar la prova per recuperar energies.| Les novetats són que durant el cap de setmana l’organització oferirà un pack d’activitats relacionades amb l’entorn natural que hi ha a Tossa de Mar i una oferta molt atractiva d’allotjament perquè els participants puguin venir amb tota la família per gaudir d’uns dies a una de les viles més boniques de la Costa Brava. Tota la informació de la prova la podeu trobar a www.tossaesportiva.com. No et perdis el Run Festival de la Costa Brava. No hi pots faltar!
DADES DE LA PROVA:
PROVA: Mitja Marató i 10 km de Tossa de Mar DATA: 13 de Maig de 2012 LOCALITAT: Tossa de Mar (Girona) WEB: www.tossaesportiva.com PREUS: Mitja marató: 19 euros 10km: 15 euros.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada