CAMPIONATS DE CATALUNYA INFANTIL I CADET

0
78

El proper cap de setmana, 3 i 4 de març, se celebraran diferents Campionats de Catalunya per a les categories infantil i cadet a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell. A la categoria cadet, es disputarà el Campionat de Catalunya de Proves Combinades en jornada de dissabte tarda i diumenge matí. La matinal del dissabte acollirà la Jornada Prèvia del Campionat de Catalunya de Relleus 4X200 metres i el Campionat de Catalunya de 1.000 m i 3.000 metres. Conjuntament amb el campionat de combinades se celebrarà una jornada de Control Cadet. A la categoria infantil, se celebrarà el Campionat de Catalunya de Proves Combinades en una única jornada de dissabte conjuntament amb la Jornada Prèvia del Campionat de Catalunya de Relleus 4X200 metres.|

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari