Tinc el plaer de presentar amb molta ganes i il·lusió la meva nova web

0
179

A partir d’ara podrem presumir d’una web més personalitzada i professional, en aquesta intentaré que pugueu disposar de la major informació sobre la meva carrera esportiva. Espero que us agradi i que en la major mesura que us permeti el vostre temps dir-me les coses que creieu que es puguin millorar. També seria important per a mi que pogueu difondre la web als vostres amics, mitjans especialitzats o en les vostres xarxes socials. Per cert ja estic per Twitter |

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada