CAMPIONAT D’ESPANYA ABSOLUT EN PISTA COBERTA

0
106

El proper cap de setmana, 25 i 26 de febrer, se celebrarà la 48a edició del Campionat d’Espanya Absolut en Pista Coberta a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell. Aquesta serà la primera vegada que l’estatal absolut se celebra a Sabadell i la segona a Catalunya, ja que Barcelona va ser la seu l’any 1969. La competició torna per tant al territori català després de 43 anys. Prop d’un centenar d’atletes catalans participaran en aquest campionat en lluita pel títol estatal.| De la representació catalana destaca la presència d’atletes com Sergio Ruiz (JAS) i Edgar Pérez (AAC) als 200 m, Xavier Carrión (JAS) i Marc Orozco (FCB) als 400 m, Jackson Quiñónez (FCB) als 60 m tanques, Igor Bychkov (PdC), Dídac Salas (FCB) i Manel Concepción (PDC) en perxa, Plàcida A. Martínez (FCB) als 200 metres, Andrea Díez (FCB) als 400 metres, Esther Guerrero (FCB) i Mari Carmen González (CA Laietània) als 800m, Clàudia García (FCB) en salt d’alçada, Anna Ma. Pinero (VTiM) en salt amb perxa, Viena Campos (FCB) en llargada, Débora Calveras (FCB) en triple salt, Irache Quintanal (VTiM) en llançament de pes i Tamara del Rio (AAC) a la combinada de l’heptatló.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada