INSCRIPCIONS OBERTES A LA 49a PUJADA A PEU ALS ÀNGELS

0
134

El passat dilluns es va obrir el període d’inscripcions de la 49a edició de la Pujada als Àngels, que any rera any organitza el GEiEG i que es realitzarà el proper 18 de març. Per aquesta edició tornarà haver-hi la modalitat competitiva (A) però també la modalitat popular (B) per a tots els que desitgin participar caminant o d’una manera lúdica. Com cada any, la sortida es durà a terme a les 9 del matí des de Sant Pere Galligans.| Les inscripcions es poder fer a qualsevol de les tres recepcions de les diferents instal·lacions del GEiEG, tant a Palau Sacosta, a Sant Ponç com a Sant Narcís en horaris de 9 del matí a 9 del vespre i també pel web www.atletisme.com.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada