El valldoreixenc Romà Cuyàs tanca la seva etapa com a president de la Federació Catalana d’Atletisme

0
99

El valldoreixenc Romà Cuyàs deixarà de ser president de la Federació Catalana d’Atletisme aquest dimecres quan finalitzarà el seu tercer mandat al capdavant de l’ens federatiu. Cuyàs presidirà la darrera assemblea on anunciarà el calendari electoral. Romà Cuyàs s’acomiadarà del món de l’atletisme català després de 12 anys com a màxim mandatari de l’ens federatiu. Cuyàs arribava al càrrec després de guanyar les eleccions l’any 2000 per un únic vot davant Pere Gómez. Al 2004 s’imposava a Germán Alonso i al 2008 derrotava dos candidats més, Josep Maria Mir i Carme Valero.| Cuyàs ha aconseguit eixugar el deute de 336.000 euros de principis del seu mandat, el canvi de local de la federació, impulsor del pla d’ajuts als clubs i la promoció a les escoles entre d’altres fites. L’assemblea d’aquest dimecres servirà per tancar l’etapa de Cuyàs al capdavant de l’ens federatiu i obrir el període electoral.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada