IVET FARRIOLS ARIMONT CAMPIONA D’ESPANYA EN TRIATLÓ D’HIVERN

0
88

La triatleta Ivet Farriols, es proclama campiona d’Espanya de triatló d’Hivern a Jaca. Ivet Farriols, acaba 3ª de la general i 1ª en grups d’edat en la modalitat de Triatló d’Hivern,una prova dura que consisteix a córrer 10k + 33k amb bici amb desnivell de 1000 metres positius i esquí de fons altres 10k.| La triatleta catalana va invertir una mica més de 3h a completar el dur circuit amb sortida i arribada en la localitat de Jaca. Farriols és des d’aquesta temporada, l’entrenadora de l’equip de triatló de la ciutat, (Club Triatló Runnersworld Tarragona) d’aquesta manera s’inicia una nova temporada amb moltes esperances tant per a ella com per a l’equip, que la pasada temporada va acabar 6º en el campionat de Catalunya de triatló per equips.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada