CROS INTERNACIONAL JUAN MUGUERZA

0
79

Aquest diumenge 22 de gener s’ha celebrat el LXIXè Cros Internacional Juan Muguerza a Elgoibar, Guipúscoa. Els atletes catalans han protagonitzat una destacada actuació. Najwa Chouati (CA Manresa) ha obtingut la victòria en la categoria cadet femenina, cursa en la que Núria Vidal (JA Arbeca) s’ha situat tercera i Clàudia Martínez (UA Ripollet) quarta. A la masculina, Marwan El Faidili (CA Manresa) ha estat segon, Carlos Roguera (UA Ripollet) tercer i Andrés Campoy (CA Canovelles) quart. A la categoria juvenil femenina, Amina Mª Álvarez (ISS-L’H) ha entrat en la segona posició i Núria Tió (CA Manresa) en la tercera. A la masculina, Mohamed Zarhouni (CA Gavà) també ha obtingut la segona plaça.| Per últim, Mouad Mbarki (CA Granollers) s’ha situat segon a la cursa infantil masculina.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada