CAMPIONAT D’ESPANYA DE MARATÓ DE VETERANS

0
81

Aquest diumenge 22 de gener s’ha celebrat el Campionat d’Espanya de Veterans de Marató a Las Palmas de Gran Canaria, en el marc de la Gran Canarias Marató 2.012. Nicolau Municio (CA Nou Barris) s’ha proclamat Campió a la categoria M65 i Joan Alba (ACA Veterans) ha aconseguit la medalla d’argent. Emilia Vaquero (Domingo Catalán DC) s’ha proclamat Campiona a la categoria F60. Alfons Esquius (AV Manresa) ha aconseguit el títol en la categoria M50 i Ramon Esquius (AV Manresa) ha aconseguit la medalla de bronze en la mateixa categoria.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.