CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS CADET EN PISTA COBERTA

0
72

L’AA Catalunya masculí i l’ISS-L’Hospitalet femení, Campions
Aquest dissabte 21 de gener s’ha disputat la vuitena edició del Campionat de Catalunya de Clubs Cadet a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. L’ISS-L’Hospitalet ha revalidat el títol en la categoria femenina i l’Agrupació Atlètica de Catalunya ha vençut en la masculina.| El Club Muntanyenc Sant Cugat s’ha classificat en la segona posició femenina i el Club Atlètic Igualada ha aconseguit el subcampionat en la masculina. La Joventut Atlètica de Sabadell s’ha situat en tercera posició tant en nois com en noies. A nivell individual podem destacar els rècords dels campionats aconseguits a càrrec de Neus Camins (ISS-L’H) als 300 m amb una marca de 42”74, Judit Pérez (ISS-L’H) als 3.000 m amb 1’25”30, Emilia del Hoyo (Av. Manresa) amb 5,25 m en llargada, i en salt d’alçada masculina que Marcel Melero (CA Laietània) i Miquel Pineda (CA Igualada) han igualat l’anterior registre amb 1,80 metres.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada