CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS CADET EN PISTA COBERTA

0
27

L’AA Catalunya masculí i l’ISS-L’Hospitalet femení, Campions
Aquest dissabte 21 de gener s’ha disputat la vuitena edició del Campionat de Catalunya de Clubs Cadet a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. L’ISS-L’Hospitalet ha revalidat el títol en la categoria femenina i l’Agrupació Atlètica de Catalunya ha vençut en la masculina.| El Club Muntanyenc Sant Cugat s’ha classificat en la segona posició femenina i el Club Atlètic Igualada ha aconseguit el subcampionat en la masculina. La Joventut Atlètica de Sabadell s’ha situat en tercera posició tant en nois com en noies. A nivell individual podem destacar els rècords dels campionats aconseguits a càrrec de Neus Camins (ISS-L’H) als 300 m amb una marca de 42”74, Judit Pérez (ISS-L’H) als 3.000 m amb 1’25”30, Emilia del Hoyo (Av. Manresa) amb 5,25 m en llargada, i en salt d’alçada masculina que Marcel Melero (CA Laietània) i Miquel Pineda (CA Igualada) han igualat l’anterior registre amb 1,80 metres.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari