Noves webs de Runners …. Runbanclub

0
91

Som un grup de programadors que a la vegada la nostra passió és el running i tot el que l’envolta. Fa temps, degut a la crisi, vam detectar que molta gent amater (amics, familiars…), que disfrutava d’aquest esport en companyia, es va donar de baixa del gimnàs o centres d’esports on anaven amb mes gent. Degut a això vam detectar un increment molt alt de gent pel carrer fent running en solitari. A partir d’aquí vam pensar en ajudar a aquesta gent i vam fer un servei gratuït perquè la gent es pogués trobar i compartir entrenaments i crec que ho hem aconseguit amb www.runbanclub.com. | Bàsicament l’aplicació permet crear clubs urbans de running on la gent es pot unir i trobar-se per compartir entrenaments. A banda poden fer comentaris i enviar-se missatges. No hi tenim cap dada sensible. A dia d’avui ja tenim usuaris, però necessitem ajuda per a que es propagui una mica més ja que tampoc tenim molts diners per invertir en això. Si li feu un cop d’ull i us agrada la idea estaríem molt agraïts de que ens ajudeu a compartir-ho.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada