Inscriu-te a la V Cursa Carnestoltes Puigverd de Lleida i Canicross CoteCan

0
76

El proper dia 12 de febrer us esperem a una nova edició de la cursa i canicross que celebrem a Puigverd de Lleida, com a novetats: premis per a les millors disfresses: a les 2 millors disfresses del canicross a les 3 millors disfresses individuals a les 3 millors disfresses en parella a les 2 millors disfresses en grup (mínim 5 persones) Aquest any hi ha dos distàncies per les curses infantils Cursa Mini: Fins a 5 anys, distància a recórrer de 300m. Cursa Infantil: A partir de 6 anys, distància a recórrer de 1.300m. Com cada any, entrepà (sense gluten per a celiacs), caldo calent, beguda i un obsequi textil que no s’ha donat mai a ponent Podeu trobar el reglament, inscripcions, horaris, opinions, fotos… a la web de la cursa: www.aecpuigverd.org Us esperem a tots!

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada