S’entreguen els premis de la 13ª Sant Silvestre Barcelonesa a Sant Cugat

0
25

El regidor d’Esports, Xavier Tizón i la Directora de marketing de Garmin, Natalia Cabrera, han entregat els premis de la 13ª Sant Silvestre Barcelonesa, a l’acte que ha tingut lloc aquest divendres a l’Ajuntament. Tizón ha coincidit a qualificar d’èxit la 13a Sant Silvestre, la segona vegada que s’organitza Sant Cugat, i ha afegit que es mostra optimista de cara a la celebració de la tercera edició de la cursa Sant Silvestre a la nostra ciutat, així ho ha expressat durant l’entrega de premis de la prova d’enguany L’acte ha servit per premiar els tres primers classificats de cada categoria i els atletes que van assolir des de la quarta a la vint-i-cinquena plaça, sabatilles esportives Brooks, ulleres, pernils i lots de productes OXD han estat els diferents obsequis que han rebut els assistents. també s’ha lliurat un premi per equips, a la U.A.Rubí. Els premis locals, han sigut per José María Fernández, en categoria masculina, i Eva Flotats, en femenina, han estats guardonats amb una placa commemorativa per haver estat els millors atletes santcugatencs.| També s’ha donat entrega del sorteig de GARMIN, amb 2 Rellotges GPS Forerunner 610 a Natalia Gonzalez i Carles Perarnau i amb un viatge de Ryanair per dues persones a Palma o Eivissa, a Jorge de Montellà Com novetat amb el repartimet de premis, s’ha donat una placa conmemorativa a Marta Alvarez, com la millor disfresa de la Sant Silvestre’2011 Un total de 85 premis repartits entre categorías. D’aquesta manera l’Ajuntament i l’organització de la cursa han posat el punt final a l’esdeveniment que va tenir lloc el passat 31 de desembre

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari