CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL DE CLUBS

0
23

El proper dissabte 14 de gener es realitzarà el Campionat de Catalunya Infantil de Clubs en Pista Coberta, que aquest any arriba a la cinquena edició, a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. Aquest campionat català està destinat als atletes nascuts els anys 99 i 2.000 i amb la modalitat de que cada equip estarà representat per un atleta per prova i un equip als relleus. Cada atleta només pot participar en una prova i el relleu. L’horari de competició és en jornada matinal a partir de les 10,30 hores.| La Joventut Atlètica de Sabadell i l’Agrupació Atlètica de Catalunya són els actuals campions de les categories masculina i femenina respectivament, títols que van aconseguir la temporada passada al mateix escenari.

COMPARTIR
SalvaPou

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d’atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari