Bon ritme d’inscripcions per la tretzena edició de la Mitja Marató Terrassa que es disputarà el 29 de gener de 2012.

0
26

El 29 de gener de 2012 es celebrarà a Terrassa una nova edició de la Mitja Marató de Terrassa, la tretzena. Quan encara resten dies per finalitzar el plaç d’inscripcions, el dimecres 25 de gener, a les 19 hores per Internet, i el divendres 20 de gener als punts presencials, Corte Inglés i botiga Kñera, el ritme d’inscrits a la prova supera, en aquestes dates, a la darrera edició, arribant en aquests moments, aproximadament, als 2500 atletes. Destaca, en aquesta tretzena edició, l’important increment de participació femenina, tant a la Mitja Marató, com especialment, a la cursa petita de 5 Km. la Santi Centelles.
Segons previsions, i com sempre s’ha caracteritzat aquesta cursa, es podria tornar a batre rècord de participants en aquesta propera edició, recordem que en el 2011 van ser 3.200 atletes.| El divendres, 20 de gener de 2012, a les 20 hores, es dura a terme la FESTA DE PRESENTACIÓ, al Teatre Principal de Terrassa, on es donarà a conèixer les novetats mes destacades de la cursa. Durant aquest acte, es dura a terme el lliurament dels Trofeus dels 3 primers i primeres de la General d’adults i dels guanyadors, primer i primera de la general infantil, del Circuit de Curses Activa’t 2011.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari