1.000 INSCRITS ALS 10K DE VILAFRANCA- QUEDEN 200 DORSALS

0
84

Els 10K de Vilafranca està a punt de tancar les inscripcions, en 10 dies ja porta 1.000 inscrits, i resten 200 dorsals per arribar a la quantitat màxima permesa pels organitzadors, Ajuntament de Vilafranca i Fondistes Penedès, el circuit de 5 kms ràpid fa el gran atractiu d’aquesta cursa, no espereu a fer la vostra inscripció, “Sent la Vila”, “Sent que voles”.| les inscripcions les podeu fer en aquesta web: www.atletisme.com i tota la informació de la cursa la trobareu al web de la cursa http://www.10kvilafranca.org/

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada