CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PROVES COMBINADES EN PISTA COBERTA

0
86

Tamara del Rio i Salvador González, Campions
Aquest cap de setmana, 7 i 8 de gener, s’ha disputat la dissetena edició del Campionat de Catalunya de Proves Combinades en Pista Coberta en les categories Absolut i Promesa a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. Tamara del Rio (AAC) i Salvador González (CA Montornés) s’han proclamat campions absoluts de pentathlon i heptathlon respectivament. A la categoria femenina, Tamara del Rio (AAC) ha revalidat el títol amb una marca de 3.574 punts, seguida de Marta Miró (S-Scorpio 71) i Anna Solé (CA Tarragona).| En homes, el títol ha estat per Salvador González (CA Montornès) amb un registre de 4.908 punts, seguit d’Imanol Cardona (UA Barberà) i Jordi Alsina (CA Vic). Els campions de la categoria promesa han estat Aitor Villar (CA Castellar) i Clara Remacha (FCB).

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada