CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS SUB-20 EN PISTA COBERTA

0
82

L’Agrupació AC i el FC Barcelona, Campions
Dídac Salas, Rècord d’Espanya Júnior en perxa amb 5.35 m
Aquest diumenge 8 de gener s’ha celebrarà la dotzena edició del Campionat de Catalunya de Clubs Sub-20 a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. L’Agrupació Atlètica de Catalunya i el Futbol Club Barcelona s’han proclamat campions en les categories masculina i femenina respectivament. L’Agrupació AC s’ha imposat en la categoria masculina, segon ha estat l’ISS-L’Hospitalet i el FC Barcelona, tercer. En dones, el FC Barcelona ha revalidat el títol, l’Agrupació AC i l’ISS-L’Hospitalet s’han situat en segona i tercera posició. A la prova de salt amb perxa, Dídac Salas (FCB) ha realitzat un salt de 5.35 metres, que representa un nou rècord d’Espanya júnior en pista coberta.| També podem destacar alguns registres d’interès com Daniel Pacheco (Cornellà At.) que ha saltat 14,85 m en triple salt, Íngrid Pino (FCB) amb 4’41”23” als 1.500 metres, Clara Amat (AAC) amb 3.80 m en perxa i Daniel Abate (AAC) amb 1’57”82 als 800 metres, tots aquests registres representen rècords dels campionats.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada