Diumenge 19 de febrer a les 9 hores vine a córrer la 1a cursa BDN Running

0
30

Els 10 quilòmetres urbans pels llocs més emblemàtics de la ciutat de Badalona. Arriba fàcilment a la sortida amb metro o tramvia i gaudeix.
La inscripció inclou el dret a la bossa del corredor i una samarreta tècnica commemorativa de la cursa així com els serveis de cronometratge, avituallament, guarda-roba i assegurança obligatòria. La inscripció implica l’acceptació del reglament de la cursa.| Les inscripcions ja estan obertes i és obligatòria. Es fa a través de Championchip.cat i els preus són els següents: Corredors amb xip groc: 10 euros, caldrà anotar el codi del xip durant el procés d’inscripció. Corredors sense xip groc: 12 euros, se’ls proporcionarà un xip blanc que podran recollir juntament amb el dorsal. La inscripció inclou el dret a la bossa del corredor i una samarreta tècnica commemorativa de la cursa així com els serveis de cronometratge, avituallament, guarda-roba i assegurança obligatòria. La inscripció implica l’acceptació del reglament de la cursa.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari