NATÀLIA RODRÍGUEZ, MILLOR ATLETA DE L’ANY 2.011

0
33

Natàlia Rodríguez ha estat escollida com la Millor Atleta Espanyola de l’Any 2.011 per la Real Federación Española de Atletismo. Aquest premi anual s’escull amb les votacions que es reben a la pàgina web de la RFEA per aficionats, premsa, tècnics, directius i els propis atletes. Aquesta es la primera vegada que l’atleta tarragonina aconsegueix aquesta distinció desprès de ser finalista en cinc ocasions i ser escollida com la millor atleta júnior l’any 1.997. L’any 2.011 ha estat un gran any per a la Natàlia, que va aconseguir la medalla de bronze dels 1.500 metres als Campionats del Món de Daegu.| El lliurament del guardó es farà durant la XVII Gala del Atletismo Español que se celebrarà el proper 21 de gener a Sevilla, on també es lliuraran els diferents premis de les corresponents categories.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari