Jose Luis Blanco correrà la Sant Silvestre de Girona

0
89

L’atleta català Jose Luis Blanco, guanyador de La Sansi 5 de Viladecans i de la 32ª Sant Silvestre del Masnou, disputarà dissabte que ve 31 de desembre la Sant Silvestre de Girona, que tindrà lloc a les 18:00 hores. El gironí, que des de la seva reaparició ha aconseguit la victòria en les dues cites que ha disputat, espera estar “recuperat al 100%” d’una mossegada de gos que va sofrir ahir mentre entrenava a Lloret de Mar.| Fotos: Xavier Rondón Web oficial: http://www.girona.cat/ssilvestre/cat/index.php

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada