La secció d’atletisme de l’Associació Esportiva Molins (AEM) amb la col·laboració de l’ajuntament de Molins de Rei organitza la 1ª Milla de la Cand

0
196

La sortida i l’arribada de les proves s’ubicaran a la plaça de la Llibertat.
Tot el circuit és d’anada i tornada pel passeig del Terraplè i te una volta de 520 metres. L’arribada es troba situada 49 metres més endavant de la sortida. Consulteu el recorregut a: www.atletismemolins.comli.com/milla| INSCRIPCIONS : – Les inscripcions seran gratuïtes i es faran per correu electrònic a; millacandelera@gmail.com – Heu de indicar: Nom i Cognoms Any de naixement Club o Escola (opcional) Correu Electrònic i Telèfon de contacte. – Les inscripcions es tancaran quan es superin el nombre de participants màxims en cada prova, 50 en categories escolars i 35 en la resta de categories. – Es podrà fer la inscripció el mateix dia de la prova, màxim fins a 45 minuts abans del inici de la prova, sempre que no s’hagin tancat prèviament. 5 Els dorsals s’hauran de recollir un mínim de 30 minuts abans de la prova. El dorsal ha de ser visible i portar-lo al pit . 6 PREMIS – Trofeu i obsequis als tres primers classificats de cada cursa. La classificació serà separada masculí i femení. – Tots els atletes inscrits tindran avituallament a l’arribada. – En acabar l’entrega de trofeus es farà un sorteig de material esportiu i altres obsequis relacionats amb l’esport ( guardeu el dorsal). 7 El Cronometratge serà manual, podreu trobar les classificacions complertes l’endemà de la cursa a la web. 8 Les curses podran ser suspeses per inclemències del temps si així ho determina l’organització. 9 La inscripció comporta l’autorització en la cessió de la imatge personal dels corredors per a reportatges de fotografia i/o TV que pugui fer l’AEM o l’Ajuntament de Molins de Rei. 10 L’AEM no es fa responsable dels perjudicis físics, morals o materials que puguin tenir els participants durant les curses. 11 La inscripció a la 1ª Milla de la Candelera implica l’acceptació total d’aquest reglament . Tot allò que no preveu aquest reglament no serà resolt per l’organització.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari