Més de 400 participants en la tradicional cita de la Pujada a la Mola

0
77

Una altra cita ineludible per al dia de Nadal és la Pujada a la Mola, una prova oberta a tothom. Fins al monestir de Sant Llorenç del Munt, poc més de tres quilòmetres, però amb un bon desnivell. Aquest any hi ha hagut rècord de participants. Organitzada pel Club Muntanyenc de Terrassa, en aquesta 29a edició hi ha hagut 400 participants, el rècord de la prova. Amb sortida des de Can Robert, a Matadepera, els corredors han completat un recorregut de 3 quilòmetres i 250 metres amb un desnivell de 460 metres. El guanyador ha estat Just Sociats, del Club Atlètic Manresa, amb un temps de 21 minuts i 20 segons.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada