Blanco i Fifa, favorits al Masnou

0
84

El català Jose Luis Blanco i el marroquí Ilias Fifa, en categoria masculina, i Jacqueline Martín i Jelena Abele, en categoria femenina, partiran el proper 26 de desembre amb el cartell de principals candidats al triomf en la 32ª Sant Silvestre del Masnou, que reunirà a més de 2.200 corredors sobre un recorregut de 5 quilòmetres. Amb aquesta xifra de participants, la Sant Silvestre més antiga de Catalunya, que va tancar una setmana abans el termini d’inscripció, bat el rècord d’inscrits en tota la seva història, superant els 1.440 del passat any.| Blanco, que va reaparèixer diumenge passat amb victòria en La Sansi 5 de Viladecans, i Ilias Fifa, segon en aquella cita i guanyador de la clàssica Jean Bouin, s’enfrontaran al també marroquí Khalid El Aamri, que acredita 27:22 en 10 quilòmetres, al ghanés Paul Sie Kwasi i al letó Maris Abele. Per la seva banda, en la cita femenina, que tindrà lloc a les 11:00 hores -45 minuts abans que la carrera masculina-, Jacqueline Martín i la letona Jelena Abele lluitaran per la primera plaça amb atletes del nivell de la ucraïnesa Inna Lébedieva, de la marroquina Hasna Bahom o de l’argentina Paula Fritzsche.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada