II Trofeu Sabadell de promoció en pista coberta

0
63

Éxit de participació en la segona edició del Trofeu Sabadell de promoció en pista coberta dirigit als atletes de categoria benjamí, aleví i infantil. Més de 600 atletes van prendre part en les diverses proves programades per asegurar-se un dels llocs en la final que es disputarà el proper 4 de febrer. La segona jornada classificatoria es disputarà el proper 15 de gener i també s’espera una gran acollida perquè és una ocasió única de gaudir de l’atletisme en un recinte modélic en la seva arquitectura i disseny.
Resultats NensResultats Nenes.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada