Tot preparat per la Sansi 5

0
37

Viladecans ja està llista per acollir demà la cinquena edició de la Sansi, que tindrà lloc a partir de les 10:15 hores amb la celebració de les proves infantils
. En la carrera popular, que començarà a les 11:00, l’atleta català Jose Luis Blanco, guanyador de la prova en 2008, se sumeixi a la llista de candidats a la victòria en categoria masculina, formada pels marroquins Ilias Fifa, vencedor de la Jean Bouin 2011, Idriss Mokhtar, Ayoub Mokhtar, Farid Ktira i Kamal Jamali, els kenyans Philip Kiptoo i James Moiben, el ghanés Paul Sie i el letó Maris Abele.| En categoria femenina, Eva Arias, triumfadora en 2008 i 2009, la letona Jelena Abele, segona en la passada edició i tercera fa dos anys, la kenyana Cherono, la ucraïnesa Inna Lébedieva, l’argentina Paula Fritzsche i la marroquina Hasna Bahom, classificada entris les cinc primeres de les últimes tres edicions, partiran amb el cartell de favorites. El Gran Premi La Sansi, format per la Sansi 5 i la 32ª Sant Silvestre del Masnou, ha esgotat 4.000 dorsals en només tres setmanes.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari