CROS INTERNACIONAL DE CATALUNYA CIUTAT DE GRANOLLERS

0
67

El passat diumenge 11 de desembre es va celebrar l’edició quaranta-cinc del Cros Internacional de Catalunya Ciutat de Granollers, organitzat pel Club Atlètic Granollers, a les instal·lacions Esportives Municipals de la capital vallesana. La victòria absoluta ha estat pels atletes kenyans Hillary Kipchumba i Joan Chelimo a la categoria masculina i femenina respectivament.| En dones, la segona plaça ha estat per a la Gemma Barrachina (VTiM), Míriam Ortiz (ISS-l’Hospitalet) s’ha classificat en quarta posició i Marta Galimany (AAC) en la cinquena. A la categoria masculina, Ílias Fifa (FCB) s’ha classificat en la tercera posició, Driss Lakhouaja (AAC) en la quarta, i l’atleta madrileny, actual Campió d’Europa de 1.500 metres, Arturo Casado (CA Adidas) ha estat setè.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada