CAMPIONAT D’EUROPA DE CROS

0
26

Ayad Lamdassem, Medalla de Plata
Ayad Lamdassem s’ha proclamat subcampió d’Europa de Cros aquest diumenge 11 de desembre a Velenje, Eslovàquia, i ha revalidat el títol aconseguit la temporada passada a Portugal. L’atleta d’origen marroquí també ha liderat l’equip espanyol absolut masculí que ha aconseguit la medalla de bronze per equips. A la categoria femenina, Jacqueline Martín s’ha classificat en la posició trenta-tres i Lídia Rodríguez en la trenta-cinc. Seguint amb la categoria femenina, Beatriz Caspar ha estat la millor de l’equip espanyol júnior femení aconseguint la vint-i-quatrena posició. Per últim, assenyalar que Abdelaziz Merzougui s’ha situat en la posició trenta-vuit ala categoria sub-23 masculina.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari