CAMPIONAT D’EUROPA DE CROS

0
61

Ayad Lamdassem, Medalla de Plata
Ayad Lamdassem s’ha proclamat subcampió d’Europa de Cros aquest diumenge 11 de desembre a Velenje, Eslovàquia, i ha revalidat el títol aconseguit la temporada passada a Portugal. L’atleta d’origen marroquí també ha liderat l’equip espanyol absolut masculí que ha aconseguit la medalla de bronze per equips. A la categoria femenina, Jacqueline Martín s’ha classificat en la posició trenta-tres i Lídia Rodríguez en la trenta-cinc. Seguint amb la categoria femenina, Beatriz Caspar ha estat la millor de l’equip espanyol júnior femení aconseguint la vint-i-quatrena posició. Per últim, assenyalar que Abdelaziz Merzougui s’ha situat en la posició trenta-vuit ala categoria sub-23 masculina.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada