CAMPIONAT D’ESPANYA DE MARATÓ

0
55

Carles Castillejo, Campió
Carles Castillejo (CA Adidas) s’ha proclamat Campió d’Espanya de Marató aquest diumenge 11 de desembre a Castelló en el marc de la 2a Marató Ciutat de Castelló. L’atleta barceloní ha marcat un extraordinari temps de 2h10’09, marca que representa mínima olímpica per a Londres 2.012 que combinat amb el títol estatal aconseguit li dona la selecció automàtica per a participar als Jocs. Nacho Càceres (FCB) s’ha situat en la vuitena posició amb 2h21’40 i Sergio Enríquez (Pratenc AA) en la tretzena amb 2h24’28

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada