El Gran Premi La Sansi aconsegueix els 2.000 inscrits

0
79

El Gran Premi La Sansi, compost per la Sansi 5 de Viladecans (18 de desembre – www.lasansi.com) i per la 32ª Sant Silvestre del Masnou (26 de desembre – www.sansilvestredelmasnou.com), ja compta amb 2.000 inscrits. Ambdues cites seguiran fidels al mateix estil i format que ha portat a la Sansi a situar-se com la tercera Sant Silvestre més important d’Espanya, després de les de Madrid i Barcelona: una gran matinal d’atletisme amb carreres de 5 quilòmetres, carreres de menors, presència d’esportistes d’elit, gran participació, nombrosos obsequis i sorteigs i vistosa per a l’espectador. Tots els inscrits tindran com a regal un ampli lot d’obsequis que pesarà 8 Kg. En ell, destaca un carnet gratuït de Unidental, amb el qual els corredors podran accedir a una neteja bucal gratuïta. A més, optaran als premis que rebran els tres primers de totes les categories en cada carrera i els més ràpids que disputin La Sansi 5 de Viladecans i la Sant Silvestre del Masnou. D’altra banda, un any més se celebrarà en La Carpa de Sant Cugat l’habitual conferència de la Sansi, que tindrà lloc el proper 9 de desembre a les 20:30 amb el títol “El boom de les carreres populars”. Per confirmar assistència, cridar al telèfon 687553128. Els corredors que desitgin gaudir del Gran Premi La Sansi, encara poden inscriure’s a través de la web oficial de la prova (www.lasansi.com).

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada