Barcelona Atletisme nou club associat al Laietània. El CA Calella renova el conveni

0
92

El proper 1 de novembre comença la temporada 2011-12 amb una novetat: el Barcelona Atletisme Club es converteix en el segon club associat al C.A. Laietània, després del Club d’Atletisme Calella amb qui també s’ha renovat el conveni d’associació. Això implica que les noies d’ambdós clubs, fins a categoria promesa, poden competir amb el Laietània en les competicions per equips. El Barcelona Atletisme és un club molt jove, fundat el 2008, presidit per Francisco Piñera, i concentra la majoria dels seus atletes a les pistes de la Mar Bella a Barcelona. Enguany ha estat a punt d’aconseguir l’ascens a 1a Catalana en noies i 2a Catalana en nois. | El Club d’Atletisme Calella, presidit per Manel Vicente, milita en les mateixes categories que el Barcelona Atletisme, 2a Catalana en noies i 3a en nois, si bé té una història molt més extensa que s’acosta ja als 50 anys. És la 3a temporada en que Calella i Laietània estan associats.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada