L’atleta del Barça Ilias Fifa, en homes; i l’etíop Freeiwat Goshu, en dones, vencedors de la Jean Bouin

0
70

La mítica Jean Bouin ha arribat a la seva 88a edició amb un nou rècord de participació. Més de 12.000 persones han sortit al carrer per prendre part en la cursa en ruta més veterana d’Espanya. Ilias Fifa, atleta del Barça, ha sorprès el kenià Kiprono Menjo en adjudicar-se la victòria amb un temps de 30 minuts i 5 segons, tres segons més ràpid que el corredor africà. En dones, doblet africà, amb triomf de l’etíop Freeiwat Goshu. Marta Domínguez ha acabat tercera, just davant de la tarragonina Natàlia Rodríguez, guanyadora en tres ocasions de la Jean Bouin.
Un any més, Televisió de Catalunya oferirà un resum en diferit de la prova el mateix dia 27 a la tarda al Canal Esport3. El programa començarà al voltant de les 18.00 hores, tindrà una durada d’uns 50 minuts, i oferirà àmplia informació de les 13 curses que es celebraran amb una especial atenció a la internacional que tancarà el programa.
Resultats..

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada