“Cursa Sant Silvestre” de Santa Coloma de Gramenet

0
101

El proper dissabte 31 de desembre de 2011, a les 9:00 h del matí tindrá lloc la “cursa de Sant Silvestre” al municipi de Santa Coloma de Gramenet, amb un circuit totalment urbà de 10 km aproximadament i sense massa desnivell.La sortida i l’arribada es faran al Complex Esportiu Torribera, ideal pels participants, ja que disposarem de totes les comoditats com vestuaris, dutxes, guarda-roba i servei de bar. Els dorsals es podran recollir el divendres 30 de desembre, a partir de les 17:00h en el recinte del Complex Esportiu Torribera. La cursa passarà pels principals carrers de la nostra ciutat, i per una part del Parc Fluvial del Riu Besós.Un cop traspassada la linia d´arribada, es farà entrega d’un obsequi i gaudirem d´una butifarrada per recuperar forces.| Organizadors:
Club d’Atletisme Iniciatives Esportives Santa Coloma (CIESC), Complex Esportiu Torribera, Escola Esportiva Jaume López de Egea, Institut Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i Diputació de Barcelona. Inscripcions: http://www.ciescat.cat

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada