Pau Bartoló ( Club Triatló Lluçanès ) i Núria Espinosa ( Club Triatló Granollers) S’imposen al duatló de muntanya de Balaguer

0
71

La capital de la Noguera, Balaguer , va acollir la tercera jornada de la lliga nacional de duatlons de muntanya , sota la experta organització del Club Esportiu Pedala.cat , la competició es va desenvolupar sotes les distancies de 7.500 metres inicials de cursa a peu per l’entorn de la població , seguits de 22 quilòmetres de ciclisme de muntanya (btt) en un traçat exigent per corriols i camins s de la comarca travessant les poblacions de Vilanova i Gerb , per acabar en una darrera cursa a peu de 2.500 metres pel cas antic de Balaguer.La sortida arribada i boxes es va ubicar en la zona del pavelló Molí de l’esquerrà.| Dins de l’apartat competitiu a la categoria masculina victòria per Pau Bartoló (Club Triatló Lluçanès ) amb un temps de 2 hores 14 minuts i 28 segons , un marge de 2 minuts i 6 segons per davant del segons classificat Xavier Torrades (Club Natació Reus Ploms ) i tercer el seu company de Club , Eduard Queralt .Per equips 1º Club Natació Reus Ploms (Torrades-Queralt-Sánchez) 2º Club Triatló Lluçanès (Bartoló-Madrona-Ito) 3º , els amfitrions C.E.Pedala.cat-Balaguer (Adan-Menchon-Jove). A la vessant femenina segona victòria consecutiva a la lliga , de Núria Espinosa (Club Triatló Granollers) desprès de marcar el millor parcial del segment de ciclisme i un temps final de 2 hores 50 minuts 13 segons , una avantatge de 4 minuts i 6 segons a la segona classificada Meritxell Giménez (Fecc) completat el podi com 3ª classificada Teresa Pons (CET Distance )

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada