XXI Cursa CEC – Collserola

0
113

Un any més des del Centre Excursionista de Catalunya i amb col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona, s’organitza aquest proper 27 de novembre la XXI edició de la Cursa CEC – Collserola, una cursa popular de muntanya oberta a tothom. Desprès de 20 anys organitzant la Cursa de Collserola, en aquesta edició s’ha volgut afegir una prova més llarga i atlètica, com és una Mitja Marató, i mantenir la Cursa Curta (13km) per no perdre el caràcter popular i obert a tots tipus de participants amb més o menys condició física o que volen fer-la caminant, com es realitzava en els seus inicis.| El recorregut transcorre per la zona sud del Parc Natural de la Serra de Collserola amb unes impressionants vistes sobre la ciutat de Barcelona i el Baix Llobregat i que té com a punts més elevats el cim de Sant Pere Màrtir (399m) i el Turó de Castellví (461m).

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada