CLÍNIC INTERNACIONAL DE BIOMECÀNICA

0
26

El proper dissabte 26 de novembre se celebrarà el Clínic Internacional de Biomecànica Aplicada als Salts d’Extensió i de Nutrició Esportiva en el marc de les setenes Jornades Tècniques d’Atletisme, organitzat per l’Associació de Tècnics en Atletisme (ATAC) i la Joventut Atlètica de Sabadell, a les instal·lacions de la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. El Doctor en Ciències de l’Esport en l’especialitat de Biomecànica per la Universitat d’Oporto, Filipe Almeida Viana Da Conceiçao, realitzarà una sessió pràctica sobre les “Estratègies per a l’Avaluació i Control de l’Entrenament dels Salts d’Extensió”, i una sessió teòrica de “Com Introduir la Biomecànica a l’Avaluació i Control de l’Entrenament en els Salts d’Extensió”.| La Llicenciada en Farmàcia i Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Navarra, Alba Reguant Closa, oferirà una xerrada sobre “Com Alimentar-se a cada Especialitat Atlètica per Aconseguir un Òptim Rendiment i Salut de l’Esportista”. Les inscripcions es poden formalitzar fins dimecres 23 de novembre.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari