CONTROLS DE PROMOCIÓ BENJAMÍ, ALEVÍ I INFANTIL

0
71

El proper dissabte 12 de novembre es realitzarà la primera jornada dels Controls de Promoció per a les categories benjamí, aleví i infantil. La Federació Catalana d’Atletisme organitzarà 10 jornades de promoció en la província de Barcelona. Aquestes jornades es realitzaran en jornada matinal a partir de les 10.00 hores i se celebraran dos festivals atlètics en dos seus diferents cada jornada. Així, aquest dissabte 12 de novembre se celebrarà la primera jornada a El Prat del Llobregat com a pista 1, i a Calella com a pista 2. La segona jornada se celebrarà el proper 26 de novembre.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada