LA PLUJA NO DESLLUEIX LA CURSA DE LES DONES DE BARCELONA

0
61

La setena edició de la Cursa de les Dones de Barcelona, amb 12.000 corredores inscrites, ha estat tot un éxit aquest matí. A pesar de la intensísima pluja que ha caigut a la Ciutat Comtal abans, duirant i desprès de la prova, ni la competició atlètica de 6 quilòmetres, ni el posterior festival d’aerobic s’han suspès. L’Alcalde de Barcelona, el sr. Xavier Trias, ha fet el donatiu, en nom de la organització, d’un xec a la Asociación Española Contra el Cáncer. Per cada atleta inscrita, la AECC rebía una aportació solidaria d’un euro.| La migfondista maresmenca María del Carmen González, de 23 anys, ha estat la vencedora amb un temps final de 23:36. González, que ha reeditat el seu triomf de 2010, s’ha imposat en un apretat esprint a la veterana fondista del Club Atlètic Vic Encarna García (23:38), i a la marxadora (avui, per un dia, corredora), María Vasco (23:39). Quarta i cinquena en meta han estat dues veteranes més; la andorrana Silvia Felipo (4ª), i la moianesa amb fitxa pel California Sport Sandra Sánchez (5ª). El circuit ha transcorregut pels carrers més céntrics de Barcelona, estant situades la sortida i la meta a la Avinguda María Cristina. La Gran Vía, el carrer Sepúlveda, la Ronda Sant Antoni, el carrer Pelai o el Paral·lel han estat algunes de les vies més emblemàtiques de la ciutat per a on ha transcorregut la cursa. En els vehícles del capdavant de la prova s’ha viscut, en alguns moments, confussió en quan al recorregut correcte a seguir, però aquest petit incident no ha afectat, en absolut, la classificació final, tot i que sí el temps, de les primeres corredores.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada