CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 10 KM EN RUTA

0
71

El proper diumenge 23 d’octubre, se celebrarà la dinovena edició del Campionat de Catalunya Absolut, Veterans i de Clubs de 10 km en Ruta a Manresa, conjuntament amb la vuitena edició dels 10 km Urbans de Manresa. L’esdeveniment atlètic, organitzat per l’Avinent CA Manresa, començarà a partir de les 10,30 hores, en un circuit urbà homologat amb la sortida situada al Passeig Pere III, a l’alçada de la “Ben Plantada”- Bonavista. L’arribada estarà ubicada davant l’Església de Crist Rei. Els actuals Campions són José Ríos i Rosa Ma Morató que van aconseguir el títol la temporada al mateix escenari.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada