CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS CADET

0
58

L’ISS-l’Hospitalet, segon en noies i tercer en nois
Aquest dissabte 15 d’octubre s’ha celebrat la Final del Campionat d’Espanya de Clubs Cadet a les Pistes d’Atletisme del Rio Túria, València. El Campió estatal ha estat el Playas de Castellón tant a la categoria masculina com a la femenina. L’ISS-L’Hospitalet s’ha proclamat subcampió de la categoria femenina i tercer a la masculina. L’Agrupació Atlètica de Catalunya ha aconseguit la tercera posició en noies.| L’Avinent CA Manresa s’ha classificat en la setena posició de la categoria femenina, la Joventut Atlètica de Sabadell cinquè en la masculina i l’Agrupació Atlètica de Catalunya sisè també en nois.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada